Son dakika haberleri: Batshuayi, PAOK maçında Okan Buruk’u çıldırttı! Galatasaray’da Belçikalı golcü için flaş karar…

UEFA Avrupa Ligi'nde yeni formatın ilk haftasında Galatasaray, Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde Yunan takımı PAOK ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar ilk yarısı 0-0 sona eren mücadeleden 3-1'lik skorla galip ayrıldı.

AVRUPA'DA 3 MAÇ SONRA KAZANDI

Galatasaray, Avrupa kupalarındaki 3 maçlık galibiyet hasretini sonlandırdı. Son galibiyetini geçen sezon UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Çekya temsilcisi Sparta Prag ile yapılan ilk maçta alan sarı-kırmızılı ekip, sonrasındaki 3 karşılaşmada mağlup oldu.

GÜNÜN EN ÖNEMLİ MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN

PAOK'u yenerek UEFA Avrupa Ligi'ne 3 puanla başlayan "Cimbom", üç maçlık galibiyet özlemini de dindirdi.

YUNAN TAKIMLARINA SAHASINDA YİNE KAYBETMEDİ

Galatasaray, iç sahada Yunan takımlarıyla yaptığı 4. maçı da kazandı. Tarihinde Avrupa kupalarında Yunan takımlarıyla 7. kez karşılaşan sarı-kırmızılı takım, 6. galibiyetini aldı.

Yunan temsilcilerini 4. kez konuk eden Galatasaray, söz konusu maçların tamamından galibiyetle ayrıldı. Galatasaray, Yunan takımlarına karşı tek yenilgisini 21 sene önce deplasmanda yaşadı.



Haber Kaynak : SABAH.COM.TR

"Yayınlanan tüm haber ve diğer içerikler ile ilgili olarak yasal bildirimlerinizi bize iletişim sayfası üzerinden iletiniz. En kısa süre içerisinde bildirimlerinize geri dönüş sağlanılacaktır."